overdoss shoppaholic order form

Name:
Email Address:
Contact Number
Address
Detail Order
Payment by Maybank
BIMB
period of payment 1 day
2 day
3 day

Click here to put a form like this on your site.

Friday, 20 January 2012

VARIATION OF BAG ( MAU HABISKAN STOCK )


Assalammualaikum...
salam sejahtera..

hari ini saya update semua ready stock bag yang ada, dan berita yang menggembirakan adalah, harga bag pada setiap satu berlainan tetapi jika ambil tiga (3) bag sekaligus, anda akan dapat harga RM100..


ya tiga (3) bag untuk RM100...


bayangkan jika harga bag yang anda pilih:
satu (1) bag berharga RM38, jika tiga (3) mesti lah RM 114..
satu (1) bag berharga RM40, jika tiga (3) mesti lah RM 120..

tetapi kini... pilih mana2 bag dengan harga berlainan pun anda akan dapat RM 100..
untung kan ?



so.. jom cuci mata dulu..tengok mana2 yang berkenan :)



RM38
1) CODE 8040y ( TURQOISE )
2) CODE 8040y ( KHAKI )

STATUS : AVAILABLE 




RM 40
CODE 01 BLUISH GREEN

STATUS : AVAILABLE 




RM 35
1) CODE 044 ORANGE
2) CODE 055 BROWN

STATUS : AVAILABE




RM38
1) CODE 022 BLACK
2) CODE 033 DUSTY DARK BLUE



RM42
CODE 640y

STATUS : AVAILABLE


RM 42
CODE 640y RED

STATUS : AVAILABLE TWO (2)



okay update yang ni je dulu...
ehhhhh ehhhh ade lagi satu...
yang ni tersesat sikit.. harga tak sama untuk promotion kat atas untuk bag okey :D


pop soda
RM60
normal price RM89.90
tak pernah guna lagiii....
baru dan stylish habis...


selamat mencuci mata ya semua...
kalau ada yang berkenan boleh la isi order form di atas...
ataupun emailkan ke minigorgeousmall@gmail.com :D

happy shopping..
welcome place order


lots of love : cira nd

Thursday, 19 January 2012

OVERDOSS SHOPPAHOLIC FIRST REVIEW

assalammualaikum 


bismillahirahmanirahimm..

dengan ini, saya mengumumkan dengan rasminya, wujudlah satu blog yang diberi nama overdoss shoppaholic..





yang mana pemiliknya juga adalah tuan punya blog cirasigadiscilik.blogspot.com ..




akan menjual barangan jualannya seperti :



dan banyak lagi...


terima kasih :)

lots of love : cira ns